5 forskellige linjetyper at vælge imellem, når du maler dine negle
Indlæg på Netserver

5 forskellige linjetyper at vælge imellem, når du maler dine negle

1. Fransk manicure

Dette er en populær og klassisk neglestil, der normalt udføres med en hvid eller lyserød farve på spidsen af neglen. Resten af neglen er malet i en mørkere nuance af pink eller rød.

Den franske manicure kan udføres med enhver farve, men det er bedst at holde sig til pastelfarver som lys pink, babyblå, lavendel osv.

2. Marmor negle

Denne stil har samme form som en fransk manicure, men i stedet for to farver, er der tre forskellige farver brugt på hver negl. Dette skaber en ombre-effekt, der ser virkelig cool og unik ud! Den er perfekt til dem, der ønsker noget andet end blot din gennemsnitlige franske manicure.

3. Ombre negle

Denne stil har tre

Hvad du behøver at vide om neglelinjetyper

Neglelinjetyper er en klassificering af neglesengen, som er den synlige del af neglen.

Neglesengen kan klassificeres som:

– Bleg: Farven er bleg og gennemskinnelig.

-Hvid: Farven er hvid og uigennemsigtig.

-Pink: Farven er pink og uigennemsigtig.

-Beige: Farven er beige og uigennemsigtig.

-Brun: Farven er brun og uigennemsigtig.

-Sort: Farven er sort og uigennemsigtig.

Typer af linjer at vælge imellem for en perfekt manicure

Nail art er tilbage, og det er ikke kun for børnene længere.

Nogle af de mest populære neglekunsttrends er leopardprint, glitter og guld. Men hvis du ikke føler dig for eventyrlysten, så kan du altid gå med en klassisk fransk manicure.

Der er mange forskellige typer linjer at vælge imellem, når man skal lave manicure i en salon. Nogle mennesker kan lide at gå med den traditionelle firkantede form, mens andre kan lide at få deres negle lavet i en ombre-stil eller endda i en mandelform.

Forskellige farvemærker til forskellige manicure-oplægninger

Manicure er en skønhedsbehandling, der involverer brug af neglelak til at male neglene, normalt på kun den ene hånd. Ordet "manicure" er afledt af det franske ord "manucurer", der betyder at gøre noget med sine hænder.

Forskellige farver bruges til forskellige manicurefinisher. De fleste ved, at hvid og klar neglelak bruges til naturlig manicure, mens sorte og mørke farver bruges til mere dramatiske eller smarte looks.

Udforsk de forskellige typer linjer og farver til den perfekte manicure

Der er mange forskellige typer manicure, som du kan vælge imellem. Den mest populære er dog den franske manicure. Den franske manicure er et enkelt og klassisk neglelook, der har en hvid base coat og en enkelt farve på spidserne af dine negle.

Den franske manicure er den mest populære type manicure, fordi den er nem at lave, ser godt ud med ethvert outfit, og det er et passende neglelook til enhver lejlighed.

Kommentarer lukket til 5 forskellige linjetyper at vælge imellem, når du maler dine negle

CVR 374 077 39